Efterår

Frakke fra Saint Tropez

Mit bud på en efterårsfrakke. Den er ret fin med ærmer i skind og stof i uld. Den koster 999,- hos Saint Tropez.

Se lige bukserne, som jeg købte i H&M for en måned siden, jeg er vild med dem og prisen (249,-). Så i mit svenske dameblad, Tara, at de også er i en mørk udgave, men kan ikke finde dem i DK.

Egentlig har jeg lige været til frisøren og burde være pæn i håret, har fået klippet en del af, men det kan man ikke se her, det ligner mest en uglerede, men det er nærmest den bedste frisør, jeg har prøvet.

I mange år fik jeg lavet striber og klip hos Gunbritt, ikke af hende selv, men af en ansat. Hun er for dyr, og kvaliteten svinger alt efter hvem man kom til. Så hørte jeg om Mette Stanley i Charlottenlund og prøvede hende, og så har hun været favoritten siden. Hun er meget rimelig i sine priser. Det plejer at være Mette selv, jeg bliver klippet af, men da Mette har været på barsel, prøvede jeg Linda, og det var et rigtig godt valg. Så hermed min anbefaling til både Mette Stanley og Linda. http://www.mettestanley.dk/

 

Jeg (Dorte) er 61 år og håber, at kunne inspirere tøjstilen til andre i samme alder. Jeg er 174 høj og bruger str. M/L)

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *