Efterår

Kjole fra Henriette Steffensen, sko fra aPair
Kjole fra Henriette Steffensen, sko fra aPair

 

Kjole fra Henriette Steffensen, billede fra sensommeren

Den her kjole og de fantastiske sko, har jeg købt til firmaets julefrokost, allerede i sensommeren, som det kan ses på det sort/hvide billede, hvor jeg bare måtte prøve den, men den skal jeg ikke have på, da juleudvalget fredag, løftede sløret for årets julefrokost, 80-fest, ha ha….frem med benvarmerne, pandebåndet, den pink bluse og masser af småkrøller, så er det outfiit på plads.

Jeg er slet ikke til høje sko, nok fordi jeg altid har følt mig tårnhøj, så flade sko er mig. Men, da jeg var i aPair for at købe støvler, faldt jeg over stiletterne, og måtte lige prøve dem. De var så flotte, og mine kedelige bukser, var lige pludselig meget tjekkede sammen med skoene……, men jeg nølede alligevel, lige til en anden kunde sagde til mig, “du kan sidde med dem, og du kan ligge med dem, kast dig ud i det”.

Så her er jeg i høje sko, og det er slet ikke svært at gå i dem.

Skoene kan du se her aPair webshop og kjolen kan du se her Henriette Steffensens webshop

 

Jeg (Dorte) er 61 år og håber, at kunne inspirere tøjstilen til andre i samme alder. Jeg er 174 høj og bruger str. M/L)

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *