Efterår

Bluse fra Henriette Steffensen, bukser fra Lee, og støvler fra aPair

En stille stund i vores fritidslejlighed i Skåne. Jeg glæder mig altid til at se, om mit dameblad Tara er kommet. Tara er nok det blad, der var først på markedet med mode og livsstil for 50+. Nu er det så godt nok blevet til 40+, men det er stadig en inspirationskilde for mig, og jeg hygger mig med det.

De to svenske bøger på gulvet, hvor den ene handler om Carl Larssons liv, er købt på Formidlingscentralen, som er en stor genbrugsstation i Tyringe, med blandet nyt og gammelt.

Stort set alt i lejligheden er genbrug, og det har været sjovt at støve rundt i Skånes mange loppis og finde ting. En del er også købt gennem http://www.blocket.se/, som svarer til Den blå avis. Resultatet er blevet en lejligheden indrettet som et svensk sommerhus.

 

Jeg (Dorte) er 61 år og håber, at kunne inspirere tøjstilen til andre i samme alder. Jeg er 174 høj og bruger str. M/L)

 

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: