Modemesse 2013 by Burin

T-shirt fra samsø, bukser fra Karen by Simonsen, trøje fra Saint tropez, og taske fra by Burin

Billede fra Ciff messen, hvor jeg besøgte standen med by Burin, der designer tasker, bælter, tørklæder og sko til kvinder. Faktisk var det tørklæderne der fangede mit blik, og som jeg prøvede mindst 10 forskellige af, og bare ville købe NU, men den gik jo ikke, selv om de faktisk er lige ved at lande i butikkerne.

Tasken jeg forsøger at holde som om den er min, kommer til at koste 1699,00. Kan vistnok købes i Magasin.

 

Jeg (Dorte) er 62 år, arbejder til daglig som projektleder,  men håber at kunne inspirere tøjstilen til andre i samme alder. Jeg er 174 høj og bruger str. M/L)

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *