Forår i Maya tørklæde og Mentor støvler

Jakke fra Saint Tropez, tørklæde fra Maya, støvler fra Mentor sko, taske fra  Vero Moda
Støvler fra Mentor

 

Støvler fra mentor og tørklæde fra Maya

Den første forårsdag og masser af dejlig dejlig sol, og fugle der kvidrer.

Endelig kan jeg få luftet mine nye støvler fra Mentor. Det er som at have handsker på fødderne, bløde bløde støvler.

Og tørklædet ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Bare det at tage det på, så kom forårsfornemmelserne. Det lyser op med de dejligste farver. Dyreprint med sart ferskenfarvet kant og det blødeste stof. Jeg syntes, at tørklædet lyser det mørke tøj op, og viser alle, at det nu er forårstøjet, der skal på, jeg fik i hvert fald mange venlige smil for det. Tørklædet er stort, og kan bruges som sjal om sommeren, det koster 299-,.

Jeg så det på modemessen, og måtte bare eje det. Så jeg kontaktede firmaet, og fik at vide, hvor det kunne købes. Her: Magasin, Illum, Zalando webbutik og jer, der holder Politiken, kan købe det på pluskortet med procenter ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

 

 

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *