Custommade bukser

Bukser fra Custommade, tørklæde fra Maya
Bukser fra Custommade, tørklæde fra Maya

dorte blå

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Så er vi tilbage til 80érne, hvor alle bar smart konditøj, masser af hårlak, og makeup. Husker tiden som poppet, og rærlig, men med masser af god musik. Nu er jeg hoppet på den mode igen, og syntes nu den er superfed 🙂 og er ikke i tvivl om, at gadebilledet vil være fyldt med konditøj hen over sommeren.

Her, Runner tight fra Custommade, til 699,-. Findes i tre farver, sorte med hvid stribe, røde med hvide striber, og så de blå med røde striber. Jeg kan bedst lide dem i sorte med hvid stribe, men de er udsolgt, men kommer igen inden for kort tid. Jeg kunne ikke vente, så mine er blå 🙂 Jeg har købt dem hos Voigt, men ved, at Madam My også har dem.

De bruges både til hverdag, men også til festlige lejligheder, hvor de dresses op med et par høje sandaler.

Tørkkædet fra Maya, kan lige for tiden købes i Magasin, og så er det oven i købet nedsat i pris.

Jeg er inspireret af Chalotte, som er ejer af butik Voigt.

chalotte
Custommade bukser vises her af Chalotte, indehaver af butik Voigt

You may also like

1 comment

  1. Det ser da vildt godt ud….på jer begge to…tror jeg har et par fra Baum und Pferdgarten der minder om dem. Vil jeg da prøve. Tak for god inspiration.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *