Jumpsuit fra Saint Tropez

Jumpsuit fra Saint Tropez
Jumpsuit fra Saint Tropez
Jumpsuit fra Saint <tropez
Jumpsuit fra Saint Tropez

 

Tidlig torsdag morgen, fuglene synger, solen skinner, og jeg er på vej til endnu en dag på arbejdet.

Jumpsuit er trendy igen. Husker hvor besværligt det var med toiletbesøg, at man skulle have hele dragten krænget ned, og så sad man der i bar overkrop. Har stadig traumer om dengang, jeg glemte at låse toiletdøren, og en ældre herre kom ind, og der sad jeg 🙁

Traume eller ej, nu har jeg alligevel investeret i en fra Saint Tropez, med bindebånd i taljen, der ganske smukt skjuler de der bløde “håndtag”, da stoffet falder ned og dækker, ganske god detalje. Pris 599,-

Min cardigan er i angora strik, og er også fra Saint Tropez, den er på tilbud lige nu har jeg set på deres webshop, kr. 249,-

Tasken er fra By Burin, og den elsker jeg ❤❤❤❤❤❤

 

You may also like

4 comments

  1. Det ser smart ud; har du ikke problemer med at cardiganen fnuller på det øvrige tøj ? Har fulgt din blog i et par måneder og det er så inspirerende at se dine valg også selvom jeg er for ung til at være i målgruppen – 37 år. Men jeg læser nu med alligevel og synes det er en fed blog.

    1. Hej Ane Kathrine
      Jeg har haft den i en pose i fryseren natten over, og den fnugger slet ikke efter den omgang.

      1. Det var et godt råd; har ellers holdt mig fra mohair, men nu tror jeg at jeg vil prøve..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *