Korsika

doa-2
Kjole fra Henriette Steffensen
Kjole fra Henriette Steffensen
Kjole fra Henriette Steffensen

417977

Jeg er på ferie i Ile Rousse, en romantisk lille by på Korsika. Byen har en idyllisk lille badestrand med små strandcafeer helt ned ved det fine hvide sand. Vandet er blåt, og krystalklart. Der er masser af små cafeer på byens torv, og hyggeligt at se på folkelivet. Der er høje bjerge, med seje vandrestier, og en svedig opstigning på cykel. Vi skal både cykle og vandre❤❤❤ Jeg rejser med http://www.langley.eu/dk/ og jeg kan varmt anbefale dem. De har den skønneste 3 retters  menu. Jeg har rejst med dem fire gange.

Her på billedet er jeg på vej ud og se solnedgangen. Min kjole er fra Henriette Steffensens sommerkollektion. Den er klassisk i snittet, ren bomuld, og så kan den vendes. Orange på den ene side, og armygrøn på den anden, den skjuler mavedeller, og så har den en passende længde.

Du kan købe den her: HSCPH kjole

Jeg (Dorte) er 62 år, arbejder til daglig som projektleder, men håber at kunne inspirere tøjstilen til andre i samme alder. Jeg er 174 høj og bruger str. M/L

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *