Julefrokost inspiration 1

jul3
T-shirt, striktrøje og bukser fra Saint Tropez, strømper fra Custommade og støvler fra Mentor Shoes
Bukser fra Saint Tropez
Bukser fra Saint Tropez
T-shirt fra Saint Tropez
T-shirt fra Saint Tropez

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sådan her så jeg ud til firmaets julefrokost. Ingen gallakjole, men bukser med pailletter ned langs benet, t-shirt, hvor skriften er skrevet med sort glimmer og pailletter, og så en uld cardigan. Alt fra Saint Tropez.

Skriften på T-shirten er altså ret fin og glimter i lyset ♥ ♥ ♥ ♥

Strømperne fra Custommade er jeg ret vild med for tiden. Sølvkant på hæl og tå og ribkant. De er købt til halv pris (kr. 70,-) hos Madam My på Østerbrogade.

Bukser kr. 499, sainttropez webshop, t-shirt på tilbud 180,- her tinemaj webshop, støvler, mentorfootwear.com

 

 

You may also like

2 comments

  1. Hej!
    Er tilfældigvis faldet over din hjemmeside! Er de sorte bukser med palietter solgt?

    Vh Charlotte
    Aalborg

    1. Hej Charlotte. Beklager mit sene svar. Jeg tror, at jeg stadig har dem. Du må få dem som en lille forjulegave:-), så send din adresse til mig på dorte@sensommer.nu, så sender jeg dem til dig. Knus fra Dorte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *