Brækket albue

gibs
3 uger med gibs
3 uger med skinne
2 uger med skinne

 

Har ikke været på min blog siden januar måned, da jeg brækkede min højre albue på en weekendtur til Sverige.

Her er jeg på hospitalet, hvor de tager min gibs af og lægger armen i en skinne.

Kan vist ikke løbe fra, at jeg er træt. Det er ret svært at sove med sådan en arm. Den er tung og uhåndterlig.

Det værste var næsten, at jeg ikke kunne sætte mit hår. Min mand prøvede efter bedste evne, men det gik ikke, så min dejlige datter tog opgaven. Han ville rigtig gerne optage seancerne og lægge på YouTube, men. ……… 🙁

Nu er jeg i gang med genoptræning, og det går fremad, selv om jeg var noget bekymret, da skinnen kom af, og armen var som en jernstand, der hverken kunne bøjes eller strækkes.

Her er jeg rigtig glad, med ny cardigan og tunika og en arm, der snart kan bøjes ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

blue _1
Cardigan, tunika fra Saint Tropez, bukser fra Karen by Simonsen

 

 

You may also like

2 comments

 1. Hej
  Min kæreste og jeg har med interesse læst din blog om din armskade. Min kæreste har øjensynligt samme skade som du og har netop fået sin gips af og skinne på – mage til din på billedet-og hun blev opereret umiddelbart efter sit fald.
  Kan du evt. give os et par gode råd om dit forløb med hensyn til øvelser etc.
  På forhånd tak (gerne på mail)

  De bedste hilsner
  John

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *