Mormorarme og Armhoops

Her i sommervarmen – iført små toppe, bikini og andet bart – ser jeg flere gange om dagen mine gyngende flapper af et par rynkede “mormorarme”.

Rynkerne kan jeg ikke fjerne uden kemisk hjælp (der skal meget til), det ved jeg bare, men har forsøgt at stramme dem op i træningscenter, dog uden synligt resultat, så……. jeg er et nemt offer for sidereklamerne, der popper op….de har spottet min alder, og lokker mig med alle mulige vidundermidler.

Jeg blev forført af reklamerne for “Armhoops”.  Så….her har I mig, i fuld sving 🙂

Det er hårdere, end det ser ud til, og jeg er spændt på om det virker.

Jeg købte mine her, 229,- med forsendelse….

armhoops
…sæt i gang……
armhoops
…hurtigere……
Så kører det......
Så kører det……hold farten i mindst 2 minutter

 

891508001817

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *