Modemessen i Øksnehallen

Jeg var på modemessen i Øksnehallen i dag. Dejlig stemning, fri sushibar, livemusik, søde imødekommende mennesker på standene og så meget lækkert tøj, at jeg bare må have det nu, men desværre må vente til næste sommer.  Her på billedet besøger jeg mærket  “Plusfine”.  Så super skønne ting der var. Løse bukser i de dejligste farver med print. Kan ikke vise dem, da de kan kopieres, og det ville være synd. Men, den her lækre buksedragt  med så mange små detaljer, må jeg godt vise, og suk, den vil jeg gerne eje.

Plusfine har så mange fine ting, så jeg skal forbi deres butik og tjekke efterårs kollektionen ud. Butikken ligger på Østerbrogade Her

Buksedragt Plusfine, kollektion 2015
Buksedragt Plusfine, kollektion 2015
Plusfine buksedragt 2015
Plusfine buksedragt 2015

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *