Tip til tyndt hår

Elvital-fibralogy

Jeg har altid haft et stort tykt hår. Med alderen er det blevet tyndere, det er nok meget almindeligt, men ret irriterende.

Jeg er så faldet over den nye shampoo fra Elvital der indeholder Fibralogy en teknik, der hedder sol-gel. Det består af “flydende” polymerer, der bliver til en fast form, når de kommer i kontakt med håret. Der sætter de sig fast, og de bliver siddende, i modsætning til andre volumengivende ingredienser, der bliver vasket hurtigt ud igen. Teknikken er den samme som man bruger til at reparere stenslag i bilruder med.

Det virker, tro det eller ej, men prøv det. Jeg er IKKE sponseret af Elvital, men vil blot give tippet til jer. Jeg har kun brugt shampoo og balsam, men har læst, at hvis man blander boosteren , den tynde tube, i balsammen, skulle effekten blive større. Jeg har købt produkterne i Føtex, men andre supermarkeder har dem nok også.

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *