Kalvebod Bølge, DAY bukser & luftig skjorte

skjorte
Skjorte fra Saint Tropez, bukser fra 2ND DAY
 bukser 2 tæt

Leder du efter et par mørke cowboy bukser, så kan jeg anbefale DAY´s mærke, 2ND DAY. Høj talje, god plads i taljen, og så den rigtige farve. Se dem HER, jeg har købt mine i Magasin 899,-. De ser stramme ud, men lad dig ikke snyde. Skjorten har detaljer som læder på kraven og lommen, den er i viscose, og er i butikkerne i november til 299,-

I det her dejlige vejr er vi ude og gå tur på Københavns nye promenade på Kalvebod Brygge, Bølgen. Vi går på bløde egetræsdæk, hvor man ser vandet i mellemrummene mellem plankerne og hører det klukke mod pælene. Det løber som en smal rustfarvet bro med egetræsdæk fra kajkanten ud over vandet. Broen deler sig i flere forskellige dæk og bliver til brede opholdsrum i forskellige højder. Børnene cykler faretruende nær kanten, og leger på den orange legeplads. Der er opsat mål på vandfladen til kajakpolo, og der er gjort plads til nogle små udsalg fra kulørte containere.

Start  evt. ved Fisketorvet, og nyd så at gå turen til Langebro og tilbage, ca. 5 km.

Kalvebod_Boelge_DAC%20(7)

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *