Basic Apparel

lolly2
Bukser fra Basic Apparel, Tunika fra Lollys Laundry, top fra Vero Moda, og shopper fra Project AJ117
basic apparel
Bukser fra Basic Apparel, Tunika fra Lollys Laundry, top fra Vero Moda, og shopper fra Project AJ117

tæt lolly

Mine hvide bløde bukser er fra det danske brand “Basic Apparel”, som jeg stiftede bekendtskab med ved mit besøg i den allerkæreste nye butik på Østerbro “Wardrobe no2” HER.

Basic Apparels kollektion er frem for alt – kvalitet, og bløde lækre produkter, lige fra T-shirt til shorts, bukser og kjoler. Det er afslappet stil, men kan hurtigt styles med et par høje sko til en fest. Men….. bedst af alt…så er det billigt, og det kan jeg næsten ikke få til at passe med deres gode kvalitet.

Tjek deres website ud HER. Lad dig ikke skræmme af de unge modeller på sitet, 49+ kan også bruge dele af kollektionen. Se specielt de stribede bukser, de er en drøm at have på.

Bukserne  kan bla. købes i Wardrobe no2 og i Magasin på Kgs. Nytorv.

Lollys Laundry tunika har jeg købt hos Designers marked i Rødovre Centrum. Se evt. Lollys Laundrys webshop HER.

 

 

You may also like

7 comments

    1. Ja, det er dem, men mener nu kun, at de koster 450 i Magasin. Tunikaen koster 500. Den findes også i en kort model.

    1. Det er jeg altså glad for, at du også syntes. Det mærke er så super super, og jeg er så glad for, at have fundet det. De hvide bukser sidder på mig hele tiden – også nu 🙂 Jeg tror, I skal være hurtige for at få fat i dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *