Nyt job i en sen alder

striber3
Bukser fra Basic Apparel, bluse fra Saint Tropez.

tæt

Tilbage på arbejde efter en uges ferie i det svenske.  Faktisk har jeg fået nyt arbejde, og har været her i 4 måneder. Mit firma fusionerede, og det betød, at jeg skulle starte op i helt nye omgivelser.  Det har taget tid at vænne sig til nye opgaver, nyt miljø, væk fra indre by, som jeg elsker, men det har hjulpet i processen, at mine nye kollegaer har mødt mig med så megen varme, tillid og accept, at processen har være nemmere, end jeg havde regnet med. Der opstår stadig nye overraskelser at forholde sig til, sådan er det i en levende organisation, men så er det man mærker, at man stadig har kampgejsten og viljen, og at 60 er det nye 40 ♥ ♥ ♥ ♥

Mine stribede bukser er et hit fra Basic Apparel, og så koster de kun 450,- De fås i Magasin, men også i den fine lille butik på Østerbro, Wardrope no2.

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *