Postkort fra Ønskeøen 2

Mens jeg traskede rundt i Ubud, og forsøgte at finde spiritualiteten, økologien og alt det jeg havde forestillet mig, tænkte jeg, ”kan jeg bo her i 4 måneder med den hektiske stressende støj fra alle de scootere og alle de mennesker, der vader ind foran og bagved ved en, og nogen på hvert hjørne, der råber om man vil have massage, manicure, eller en taxi. Jeg sendte tanker til de velmenende mennesker, der hjemmefra havde spurgt mig, om man virkelig kunne bruge 7 dage i Ubud.

Efter et par dage fandt jeg roen i mig selv, og begyndte at nyde folkelivet omkring mig. Vi hang ud på cafeerne, spiste god mad, og nød egentlig bare at være der.

shorts
Shorts og T-shirt fra H&M

{Navigere mellem offergaverne]

offertid
{Der ofres tre gange om dagen}

aber{Masser af aber på vejen]

yoga{Yogatime}

guru{Masser af dem her}

Det gode ved Ubud er, at naturen ligger lige om hjørnet. Byen ligger i et område af flere landsbyer, omkranset af de grønneste rismarker, med kvækkende frøer, firben og masser af fugleliv.

rismarker {Rismarker overalt}

ris og damer{Kvinder på vej hjem fra arbejde i rismarken}

En af dagene tog vi en cykeltur gennem det smukke landskab. Vi blev kørt op til vulkanen Gunung Batur, hvor vi spiste morgenmad med kik til vulkanen. Herefter cyklede vi 40 km ned ad bakke, med håndbremsen i bund det meste af tiden. Det var som at cykle i et maleri. Rismarker og kokospalmer så langt øjet rakte, små idylliske landsbyer, hvor risene lå til tørre på vejene.


{Cykeltur gennem små landsbyer}

froksostpause{Frokostpause}

Sidste postkort fra Bali kommer en af dagene og handler om badeferie på Sanur og mit madkursus.

Se mine shorts her Shorts fra H&M .

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *