Headhuntet – man tror, det er løgn

sorte bukser og skjorte{Shorts fra Vila, skjorte fra Project AJ117, Støvler fra Mentorfootwear}

bukser sorte 2Tro det eller ej, men jer er blevet headhuntet til et nyt job, som projektleder i et større firma. Jeg troede først, at det var en joke, da jeg læste deres mail til mig, men det var det ikke. De havde set min profil på Linkedin, og mente jeg passede ind i jobbet. De havde lagt vægt på, at jeg var projektleder, men også tidligere advokatsekretær.

Efter megen snak frem og tilbage, gjorde jeg dem forsigtig opmærksom på min alder (snart 65 år), men fik at vide…… I tror, det er løgn….. at alderen ikke afskrækkede dem ♥♥♥♥

Efter et par dages tænkepause, takkede jeg pænt nej tak. Skal jeg skifte job, skal det være noget helt andet, som fx Barista  på en trendy  kaffebar, eller rejseguide på Bali eller andre fede steder (det ved jeg tilfældigvis, at nogle rejsebureauer bruger seniorer til).

Men, det sluttede faktisk heller ikke der. Jeg har fået endnu et tilbud fra et andet firma, ikke en fast stilling, men alligevel, og så er det jeg tænker, hvad sker der!!

Egentlig ville jeg bare vise jer mine sorte “culotte” shorts fra Vila, som jeg syntes, er super fine. Elastik i taljen og skrålommer. De er lidt store i det, så jeg har valgt mine i small. Jeg er lidt sent på at vise dem, så de er allerede nedsat fra kr. 300,- til kr. 90, se dem HER.

Skjorten er fra Project AJ117, lækker eller hvad? Jeg har købt den i Madam My, se mere HER

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *