Storm & Marie

storm og marie{Kjole fra Storm & Marie}tæt

kjole 1

Kender I mærket Storm & Marie? Det er et dansk tøjmærke, som ejes af ægteparret Signe Elisabeth Vedel og Kim Vedel Hansen. Jeg kan rigtig godt lide at plukke i deres kollektion af rummelige kjoler og lange tunikaer, som skjuler det, vi ikke gider at se♥♥

Kjolen her har jeg købt et nummer større, end jeg plejer, da jeg godt kan lide den rummelige facon og længde, den giver. Se de små finesser med 3/4 ærmer som afsluttes i en slags Y-facon, og ikke mindst taljen, der er løs, men med bånd i samme stof og mønster som kjolen. Lækker tynd viscose. Perfekt til nu og vinter. Den er ikke så dyr, 799,- Kan købes HER, men Magasin i Rødovre Centrum har den også.

Se også den HER  fra Storm & Marie, helt tilbage til 2011♥♥

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *