Blonder til julefrokosten

blonde topblonde top tæt_1

hvid blonde

Vejret er slet ikke til foto udendørs på den her årstid. Enten regner det, eller også er det mørkt. Jeg er hjemme i dag af forskellige årsager, så jeg benyttede mig hurtigt af chancen med de korte solstråler midt på dagen til et hurtigt fotoshoot, så jeg kan vise jer de her fine blonde bluser, som jeg har lånt hos Project.AJ117. Findes også i grå, og kan købes i Magasin. Se dem Her.

Bukserne er så skønne. De er fra Plus Fine, og købt hos Nystrup og Øskov i Rødovre Centrum. De har bare den bedste service i den butik. For kr. 125,- kan man nemlig får lagt bukserne ind/ud, så de passer til netop den krop, man nu har♥♥♥♥

 

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *