Old is the new black

Den her pakke har jeg bare ventet på og glædet mig til at vise jer indholdet af. T-shirt med budskaber på. Ret poppet, men jeg er vild med det.

Designeren der står bag bluserne, er den unge franske Fanny Karst, der bringer den ældre generation på catwalken. Hun har drømt om at designe tøj til 70-årige kvinder, og har lavet kollektionen “Ladies ‘Rebellion”, faktisk helt tilbage til 2009. Hendes modeller går fra 60 til 80 år. Alle med gråt hår.  Tjek hendes kollektion ud her HER.

Det er ret umuligt for tiden, at få fat på hendes t-shirt, men jeg har været så heldig, at få fat i to. Old is the new black, og Old is the new gold.

pakke32 close up

Desværre er “Old is the new gold” for stor til mig (L), så hvis en af jer vil købe den, så skriv en mail til mig. Den koster 350,-
Long+gold

You may also like

GOA

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *