Weekend ♥ ♥

collage

Et par stemningsbilleder fra den gamle mølle i Ljungbyhed i Skåne, tæt på vores skønne fritidslejlighed, som giver os så mange gode stunder. Den her weekend har budt på lørdagsbar med festlige drinks, en enkelt 10 km vandretur i de smukke stille skove, planlagt cykelferie på Mallorca med gode venner, og så har vi fejret os selv, vi har nemlig 30 års bryllupsdag ♥ ♥

Håber I har haft en lige så dejlig weekend, som jeg har haft.

Tunikaen er fra Custommade, HER, taske fra Zara.

You may also like

2 comments

    1. Ja, den er så skøn 🙂 Den passer til alt, både til hverdag uden på et par jeans, og til fest med et par høje sko, fx til forårets konfirmationer og bryllup. Jeg har den i størrelse 38, og har købt den i Magasin.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *