Hverdags luksus

4

3

5

Jeg var på besøg hos min søn (en af dem?) for et par dage siden, og benyttede mig af, at han er pressefotograf. Lokkede ham ned til stranden for at tage de her billeder, men det blæste så meget, at vi ret hurtigt opgav. Men jeg syntes alligevel, at de blev fine, så her er de 🙂 Tunika og trøje har jeg lånt af Project AJ.117. Jeg er ikke sikker på, at det er i butikkerne endnu, men det er så lige op over. Blusen i viscose er skøn, men striktrøjen er den rene luksus, med fine silke net lommer og V-udskæring. Jeg må bare eje den til alle de kølige sommer aftener.

You may also like

4 comments

  1. Rigtig gode billeder?
    Hvor kan jeg købe den fine trøje du har på – og hvilket mærke er dine fede sko?

    Vil du sende mig et link til, hvor jeg kan købe trøjen.

    1. Trøjen er lige på trapperne, og kan købes i Magasin. Mine sneakers er fra New Balance, men fra sidste år?

    1. Bukserne er fra Saint Tropez og er super lækre med de tynde striber. Trøjen kan købes i Magasin, men er ikke kommet i butikkerne endnu. Er lige på trapperne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: