En stille stund i haven

tæt2

5{Lounge sofa fra Ilva}

2

collage{mit fine sæt fra Project AJ117}

1

Jeg nød haven går. Vi har nemlig fået nye havemøbler, og de blev placeret mange forskellige steder i haven, før de var på plads. Så da solen var på vej ned, hyggede jeg her, min fremtide favoritplads.

Min nederdel er skøn, og jeg syntes, I skulle tjekke den ud. Det er sådan en, man bare lige trækker på. Den findes også i hvid og i sort, og er lige til at pakke i feriekufferten. Jeg så faktisk, at den var på tilbud i den her webshop til 419,- HER , og blusen kan I se HER, den er lige så skøn, men lidt mere luksus og feminin.

 

You may also like

6 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: