Træning til Mallorca

3
4

2

Vi er 8 venner, der skal på en uges cykelferie til Mallorca her i maj måned. Vi har lejet en stor villa, booket billetter gennem SAS, og lejet racercykler.

Så jeg er gået i skarp træning, på min trofaste 11 årige gamle cykel…..og jeg ved nu, at jeg ønsker mig min egen racercykel, og det kan ikke gå for hurtigt, fx den HER, og en ny sej cykelhjelm, fx den HER (og nogen gange en ny mand, fx ham HER, for ham jeg har, pisker mig op ad bakkerne, så jeg kan få den gule førertrøje♥♥♥)

Jeg glæder mig til at cykle i enestående natur, bjerge og cykelruter der strækker sig langs bjergryggen og de klippede landskaber langs vandet. ?

 

You may also like

3 comments

  1. Ham vil vi have? Cykelturen lyder dejlig, den vil jeg helt sikkert følge. Gode ideer kan vi ikke få nok af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: