Cowgirl i denim♥

1{skjorte, se den HER}

2{nederdel, se den HER }

Det er mange år siden, at jeg havde en cowboy nederdel på, kan slet ikke huske, hvornår det var. Jeg har luret på flere typer her det sidste stykke tid, men syntes ikke rigtig, det er min stil, så jeg har ikke gjort mere ud af det.

Men, jeg låner indimellem tøj fra det danske brand Project AJ117. Det er et af mine favoritmærker, da det både er cool, råt, og feminint. Jeg elsker at være på besøg hos dem, og tjekke deres kollektioner ud, og vælge det, jeg syntes passer til mig. Da jeg var der sidst, dukkede den her cowboy nederdel frem. Den er lidt retro i det cool denim look. Hm….skal, skal ikke, men den røg ned i tasken sammen med deres helt utrolige über lækre skjorte. Så her er det på, og i det mest magiske sollys, her kl. 20 om aftenen.

You may also like

7 comments

  1. Jeg er aldrig holdt op med at gå med denim nederdel og kan altid bruge en ny. Hvordan er din model i stoffet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: