Trafikulykke og bikini i haven

ulla 23
Skulle have været på cykelferie på Mallorca, og så endte jeg hjemme i haven med foden oppe og en rystet sjæl. Men alligevel er jeg heldig og taknemmelig, for jeg blev faktisk kørt ned af en bil, da jeg kom cyklende på fuld fart ud af Slotherrensvej på vej til frisør. En ældre kvindelig billist så mig ikke, men sendte mig ud på en kæmpe flyvetur, der gik ud over min kæbe, min albue, min fod, og at jeg kom gennem hele traumeholdet på Herlev Hospital, hvor de klippede alt mit tøj af. Tænk, at vi har sådan et service apparat.

Lige nu slikker jeg mine sår, og skal lige have sjælen på plads, den er stadig temmelig rystet. Jeg fik ikke luftet min bikini på Mallorca, men vejret er heldigvis til, at jeg kan have den på her i haven i min sygeseng. Min datter og min søster mente ikke, at jeg kunne vise mig i bikini her på bloggen, med bar mave i min alder, så den er censureret væk.

Bikinien er fra H&M, og den koster kun 129,- og sidder fantastisk godt.

You may also like

4 comments

  1. Ej, helt ærligt. Selvfølgelig kan du vise mave. Tak for inspiration. Bikinien er flot. Hvor er kimonoen fra, det ser smart ud sammen med bikinien.

  2. Sikke noget fis. Er sikker på du har en fantastisk mave. Husk at en bikinikrop er en krop i en bikini. Intet andet. Du ser skøn ud,

    1. Kære Dorthe. Tak for din søde kommentar, som jeg sluprer i mig? Min mave bærer præg af tidens tand, som alle andre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: