Über lækkert shortssæt

1

2

Jeg er jo bagud med mine blogopdateringer, og det her billede skulle have været på før min ulykke. Jer, der følger mig på Instagram, har allerede set det her über lækre shortssæt ☺fra Project AJ117. Billeder er (igen) taget i de svenske skove. Hav en dejlig weekend.

You may also like

7 comments

  1. Kære Dorte. Jeg skal på ferie, og det sæt passer perfekt. Jeg bor i Vejle området, ved du hvilken butik, der forhandler sættet? Og tak for tippet, jeg kendte slet ikke det mærke, men tror, det er lige noget for mig. Skal have tjekket deres kollektion ud:-)

  2. Hej sensommer. Super flot sæt, jeg vil også gerne vide, hvor jeg kan købe det og hvad det koster.

  3. Sikke et fantastik flot billede. Det sæt skal jeg eje. Hvor kan jeg købe det, og hvad koster det? Hvor er dine sko fra og hvad koster de, de er også så flotte. Tak for god inspiration.

  4. Hej Dorte

    Hvordan er sættet i størrelserne, og hvad koster hele sættet?

    Det er superflot, jeg må eje det:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: