En lille pause fra mig

3 vandet

Arrow
Arrow
Slider

Tusinde tak for jeres søde bekymrede mails om mine manglende opdateringer. Jeg er desværre stadig påvirket af min trafikulykke for lidt over en måned siden, så jeg har slet ikke overskud til at opdatere min blog og de andre sociale medier. Det kræver alt min overskud, at passe mit “almindelige” job. Så ingen opdateringer herfra de næste par uger, da mit hoved trænger til ro.

Hav en rigtig dejlig sommer alle sammen.

Billederne er fra min ferie på Sardinien, hvor jeg senere vil komme med en lille guide. Vi ses.

You may also like

4 comments

  1. Rigtig god sommer og på glædeligt gensyn, Dorte.

    PS. Fik købt den lille fine cykelrytter, som du var så sød at hjælpe mig med at finde på nettet.

  2. Ser frem til ny inspiration. Rigtig fin nederdel, ser godt ud. Håber du snart er klar igen. Pøj pøj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: